Piscinele Intex: piscina perfecta pentru START

Piscine supraterane demontabile Intex

Piscinele supraterane Intex sunt creatii americane la fel de populare ca si celebra “placinta cu mere”(apple pie), chiar daca sunt fabricate în China. Piscinele supraterane demontabile Intex sunt intalnite in orice colt al lumii.

Piscinele Intex sunt rapid de instalat, de demontat si de depozitat dupa finalul sezonului; nu e de mirare ca sunt atat de populare. Piscinele supraterane pot fi un punct de plecare, un bazin “starter”, apoi, fiind doar o chestiune de timp pana la efectuarea urmatorului pas, acela de a va construi propria voastra piscina ingropata.

Daca doriți sa luați o decizie chibzuita atunci cand va alegeti prima voastra piscina, va recomandam achizitionarea unei piscine Intex Easy Set, a unei piscine Intex cu cadru metalic sau a unei piscine din gama Ultra Frame.

Piscinele Intex Easy Set

Se numeșc “Easy Set”, deoarece tot ce trebuie sa faceți este sa o intindeti pe o suprafata plana, sa umflati inelul de sus, si sa incepeti umplerea piscinei cu apa! Instalare rapida pentru distractie instant.

Piscine INtex Easy Set

      Caracteristici

    – diametru de pana la 457 cm
    – volum de pana la 14 mc
    – peretii piscinei sunt dintr-un material laminat rezistent compus din 3 straturi
    – includ sistem de filtrare, scara, prelata si folie protectie la sol (in functie de model)
   –  gata de inot in 10 minute.

 Piscine Intex cu cadru metalic

Aceasta gama de piscine este numita “Metal Frame”, datorita cadrului metalic rigid care inconjoara invelisul piscinei si care ofera o structura suficient de puternic atat pentru copii cat si pentru adulti!

Intex Metal frame   

     Caracteristici

    – structura rezistenta din otel galvanizat
    – pereti laminati din vynil ranforsat
    – diametru de pana la 549 cm si adancime de pana la 122 cm
    – includ sistem de filtrare, scara, prelata si folie protectie la sol (in functie de model)
   

Piscine Intex Ultra Frame 

Piscine de suprafata cu structura rezistenta si un aspect deosebit in culoare argintiu. Gama premium a piscinelor Intex. Dimensiuni generoase de pana la 9 metri lungime.Modele de forma rotunda si dreptunghiulara.

Piscine Intex Ultra Frame 

      Caracteristici

    – structura rezistenta realizata din tevi de otel galvanizat
    – pereti laminati din vynil ranforsat
    – forme si dimensiuni variate de pana la 9 metri lungime
    – includ sistem de filtrare pe baza de nisip cuartos, scara, prelata si folie protectie la sol (in functie de model)
    
Instalarea unei piscine supraterane INTEX
Instalarea unei piscine Intex este mult mai rapida decat instalarea oricarui kit de piscina ingropata! In cele mai multe cazuri, doua persoane pot termina lucrarea in mai puțin de o ora, fara a include umplerea piscinei.Cel mai important pas în instalarea piscinei Intex este sa va asigurați ca suprafata unde va fi montata piscina este plana. Chiar daca ati instalat piscina in aceeași locatie inainte, verificati ca suprafata sa fie perfect plana. Chiar si cativa centimetri de panta pot afecta integritatea structurala a piscinei. Folositi o cumpana de nivel pentru a masura acest aspect.

La nivelarea solului, folositi lopeti pentru a rade pamantul de pe locurile inalte si a le aduce la acelasi nivel cu cele joase. Nu faceti asta invers si nu adaugati pamant sau nisip la locurile joase deoarece in timp pot surveni alunecari. Suprafata de montaj trebuie sa fie ferma.

Odata ce solul este la nivel, tu și un prieten puteti asambla piscina și incepe umplerea cu apa a noii voastre piscina Intex -piscina perfecta pentru start. Distractie instant!