Waincris continuă programul „Dăm un plus de valoare afacerii dumneavoastră” 2017

Waincris SRL continuă programul „Dăm un plus de valoare afacerii dumneavoastră” dedicat sectorului turistic românesc – hoteluri, moteluri, pensiuni, centre de agrement pentru anul 2017.

Waincris Piscine are o experienţă de peste 20 ani în construcţia de piscine, saune şi spa-uri.

Filozofia noastră este orientare spre client şi calitate excepţională.

Am adus în România tehnica şi tehnologia de realizare a piscinelor publice şi private, cât şi cele mai bune echipamente de la producători cu renume în Europa.

Prin brandurile “Depozitul de piscine”, “Depozitul de saune” şi “Waincris Piscine” încercăm să reunim ofertele celor mai importanţi producători europeni şi autohtoni şi să oferim clienţilor noştri soluţia potrivită cerinţelor lor la un preţ competitiv, dar mai ales la standardele cele mai înalte.

Programul „Dăm valoare afacerii dumneavoastra” vă dă posibilitatea de a oferi clienţilor dvs. beneficii suplimentare şi ajuta la fidelizarea acestora:

 • piscina în care să se bucure de apă chiar daca locaţia dvs. este situată la sute de kilometri de mare sau în preajma litoralului nostru aglomerat;
 • NOU 2017: Piscina WAINCRIS cu dubla functionalitate: mijloc de relaxare si rezervor de apa in stingerea incendiilor.
 • instalaţii înot contra curent, trambuline, hidromasaj;
 • acoperiri piscine şi terase din policarbonat cu protecţie UV şi sisteme glisante – astfel piscina se poate folosi în orice anotimp şi indiferent dacă afara e frig, plouă sau ninge;
 • saună cu efect de relaxare fizică şi psihică, energizare, efecte benefice cosmetice şi dermatologice;
 • infrasaună – o saună terapeutică, prevăzută cu unde infraroşii care aduc organismului numeroase beneficii.INFRAROŞU înseamnă pentru omenire: căldură, viaţă, sănătate.
 • spa – detoxifiere prin hidroterapie, trezirea simţurilor prin aromaterapie;
 • solar – pentru un bronz uniform, mărirea tonusului muscular, efecte benefice dermatologice;
 • duşuri emoţionale – duşuri hibride ce încoporează ultimele tehnologii în domeniu şi oferă beneficiile hidromasajului, saunei cu aburi, saunei cu infraroşu, cromoterapie într-un singur produs;
 • băi turceşti – ajută la eliminarea toxinelor din organism prin încalzirea şi răcirea controlată a sângelui. Dau o stare de bine, de relaxare, dilată porii şi lasă o piele mai frumoasă, mai luminoasă şi mai elastică.
 • aromaterapie – folosirea uleiurilor naturale aromate pentru a stimula starea de bine;
 • cromoterapie – folosirea culorilor pentru reechilibrarea organismului şi a organelor bolnave;
 • terenuri multigame – terenuri complete pe care se pot juca mai  multe sporturi ( fotbal, hochei, mini-tenis, volei, korfball, baschet, badminton, golf);

CE VĂ OFERIM?

 • Consiliere gratuită în alegerea celor mai bune soluţii pentru afacerea dvs.;
 • Posibilitatea de a alege între diferite pachete de produse la cel mai bun pret al pieţei de la renumiţi producători şi furnizori;
 • Diversitate mare de modele – flexibilitate în alegerea ofertei potrivite;
 • Discount-uri generoase şi „after sale support” gratuit;
 • Termeni de livrare, montaj şi condiţii de plată avantajoase;
 • Proiectare, simulari 3D;
 • Suport pentru obţinerea de fonduri europene şi creditare;
 • Gratuit substanţe pentru întreţinere piscine, saune, spa, saune.

Piscina – atrageţi mai mulţi clienţi cu investiţii minime
Alegând noua gamă de piscine îngropate cu structură din oţel fabricate în Germania sub brandul “Waincris Piscine”, mulţi proprietari de pensiuni, complexuri de agrement sau hoteluri au atras clienţi noi doritori de distracţii acvatice, dar, în acelaşi timp au oferit şi un serviciu în plus clienţilor fideli. Mai jos, câţiva dintre clienţii noştri ce au ales piscinele Waincris pentru a-şi dezvolta afacerile lor in anul trecut.

Dam valoare afacerii tale

Infrasauna este o saună terapeutică, prevăzută cu unde infraroşii care aduc organismului numeroase beneficii.

Avantajele infrasaunelor WaincrisInfrasauna Waincris Jupiter

 • Din punctul de vedere al utilizatorului de infrasaună
  Generează o temperatură moderată 35-60°C – temperatură suportată uşor de organism.
  Şedinţa durează aproximativ 30 min. Într-o şedinţă de infrasaună se ard echivalentul caloriilor arse în 30 de minute de alergare.
  Corpul va fi imediat încălzit şi transpiraţia va fi din profunzime spre suprafaţă cu un puternic efect terapeutic.
  Transpiraţia conţine 75-80% apă şi 20-25 % grăsimi, substanţe toxice, metale grele, săruri, acizi.
  Relaxează, reduce stresul, întăreşte imunitatea, atenuează durerea.
 • Din punctul de vedere al proprietarului de pensiune/centru SPA
  Necesită un spaţiu mic ;este compactă şi uşor de montat/demontat.
  Nu produce aburi(umezeală), deci nu necesită sistem de aerisire deosebit.
  Uşor de întreţinut / utilizat.
  Necesită doar o alimentare clasică de 220 V.
  Consum redus de energie electrică cu 30% mai puţin decât o saună finlandeză.

Sauna Harvia variantSauna uscata (finlandeza) este o sauna realizata intr-o incinta de lemn, incalzita electric cu ajutorul sobelor cu roci vulcanice. Sauna uscata are o umiditate de aproximativ 10% si o temperatura de 85° – 90°C, efectul fiind simtit dupa primele 5 minute de utilizare printr-o transpiratie puternica. Transpiratia este un proces natural si vital din punct de vedere al sanatatii. Datorita incalzirii corpului, organismul incearca sa-si mentina temperatura constanta, racindu-se prin transpiratie. In lichidele secretate de catre glandele sudoripare se regasesc saruri minerale, substante reziduale de metabolism si toxine acumulate in organism.

In ultimii ani, tot mai multe persoane aleg sa isi construiasca o sauna, fie pentru utilizarea acesteia in scopuri private sau pentru a o face disponibila unei clientele si a obtine astfel profit(pensiuni, hoteluri, centre spa si wellness, saloane estetice).

Apeland la sfatul profesionistilor din domeniu privind alegerea materialelor, a echipamentelor si pozitionarea acestora puteti sa va construiti singuri la costuri foarte mici sauna personalizata dorita in cel mai scurt timp.

Fara dimensiuni, modele si timpi de executie impusi de constructori sau producatorii de saune


Pentru detalii privind acest proiect vă rugăm sa ne contactaţi telefonic la numarul de telefon:  0742 472 664 sau pe mail la: office@waincris.ro, office@depozituldepiscine.ro sau office@depozituldesaune.ro