Piscina & Wellness Barcelona 2015

Barcelona Pool and Wellness Show 2015In cadrul expozitiei internationale “Piscina & Wellness Barcelona 2015″ ce a avut loc in perioada 13-16 octombrie si la care echipa “Waincris Piscine” a participat ca in fiecare an, expozantii  au prezentat vizitatorilor reprezentand hoteluri, pensiuni, stațiuni balneare și centre de wellness, dar si companiilor si profesionistilor ce activeaza in sectorul constructiilor si comertului cu produse wellness, o gamă largă de piscine mici și mijlocii pentru hidroterapie, echipamente, accesorii hidrotermale, facilități de recreere acvatice. Expozantii, aproximativ 200 la numar au prezentat solutii pentru construirea de noi piscine, renovarea și întreținerea piscinelor actuale, promovand eficiența energetica, confortul, ergonomia, dar si optimizarea integrării lor în mediul înconjurător.

Evenimentul a inclus o zonă de prezentare a noilor produse de top din domeniu, plus o zonă demo dinamica pentru a recrea facilități acvatice și de wellness. În zona de inovare, centre de tehnologie, universități, start-up-uri și asociații din sectorul au prezentat si  explicat modul de functionare a prototipurilor și proiectele lor pentru investitori și companii care lucrează în sectorul acvatic.

În afară de crearea de întâlniri între expozanți și cumpărători din peste 20 de țări diferite, expozitia a găzduit si congrese, conferințe și seminarii, oferind studii de caz, studii de cercetare de piață și cele mai recente tendințe în management, proiectare si vânzare a produselor din industria wellness.

Experienta WELLNESS 

Nu mai sunt un lux. Centrele de wellness fac parte din viata noastra de zi cu zi , reinventarea lor și intrarea pe noi segmente de afaceri pentru a satisface cererea unui public care este în căutarea pentru experiențe.

Cum ar trebui ele să fie proiectate? Care este dimensiunea optima a acestora? Ce atmosfera ar trebui sa fie creata? Ce echipamente și accesorii ar trebui să includa? Ce servicii de bază ar trebui să ofera? Cum ar trebui să fie aceste servicii măsurate și îmbunătățite?

Piscina & Wellness Barcelona 2015 a raspuns la aceste intrebari prin crearea în centrul zonei de expoziție a unui centru de wellness complet operațional, cu soluțiile oferite de companiile selectate.

Vom impartasi cu drag din experienta aceasta si din informatiile obtinute la  expozitie tututor clientilor si partnerilor nostri. Prin parteneriatele facute in timpul expozitiei, prin informatiile acumulate si aducand in Romania ultimele tehnologii din domeniul Wellness si SPA vom incerca sa oferim partenerilor nostri solutii eficiente si practice de dezvoltare a afacerilor lor, de satisfacere a nevoilor clientilor romani in ceea ce priveste relaxare, hidroterapia si tot ce este legata de domeniul wellness si SPA.

Nu ezitati sa ne contactati. Suntem disponibili pentru dvs.  pe email: office@waincris.ro si la numerele de telefon 0742 472 664, 0332 88 25 33.

www.depozituldepiscine.ro & www.depozituldesaune.ro